+386 8 205 94 63, +386 41 247 554 info@spiriton.si

COACHING

AKADEMIJA POINTS OF YOU® in DELAVNICE

Orodja za coaching

Izkoristite moč in prednosti najnovejših in kreativnih orodij za delo s sodelavci iz zbirke Points of you®.  V naši zbirki najdete The Coaching Game, Faces in Punctum, ki vsaka na svoj način povezujejo levo in desno možgansko polovico.

Vsa orodja so na voljo v naši spletni trgovini.

Coaching akademija

Poglejte v koledar dogodkov in se prijavite na L1 in L2 delavnico v okviru Akademije Points of you®. Vsak udeleženec prejme orodja, originalen certifikat, odvisno od delavnice pridobi CCE točke, ki jih priznava tudi Mednarodna Coaching Zveza (ICF), podjetim se nudi poslovna priložnost postati del bogate mrežo trenerjev.

Timske coching delavnice

Posebej za potrebe vaše organizacije in sodelavcev oblikovana coaching delavnica je najhitrejše orodje do skupinskega razvoja potencialov, odpiranja kreativnosti in vspodbujanja inovativnosti. Uporabite ustvarjalnost skupinskega dela za reševanje konkretnih izzivov s preizkušenimi postopki POY. 

Waaw, tole je bilo naravnost osvežujoče! Dalo mi je misliti. Ne samo zdajle, tudi za doma.  Zagotovo pridem na ponovno delavnico, ki bo na voljo. Hvala.

Iztok, Kamnik

Zanimivo, odkrivajoče, naporno. Presenetilo me je, kako smo v majhni skupini imeli drugačne poglede na isto stvar. Priporočam tudi drugim.

Jana, Ljubljana

rezerviraj svojo delavnico zdaj

Prejemaj mesečnik

RAZGALJENE MISLI

z uporabnimi nasveti